Bé, aquí la teniu:
Material necessari per elaborar-la:
- Dos recipients per fer les barreges (almenys un ha de ser apte per a microones)
- Motlle apte per a microones
- Batedora
- 125 grams de xocolata de pastisseria
- 125 grams de mantega
- 125 grams de sucre
- 3 cullerades soperes de llet
- 3 ous
- 80 grams de farina
- 50 grams de nous pelades
- 1 cullera de llevat
- Suca el motlle amb mantega i empolsega’l amb farina
- Talla el xocolata i posa’l en un bol, afegeix-hi una cullerada d’aigua i fon-lo al microones durant 1 minut i 20 segons a màxima potència.
- Una vegada fos, afegeix la mantega a trossos i torna a posar-ho al microones entre 15 i 30 segons.
- Barreja-ho bé i afegeix-hi les nous.
- En un altre recipient trenca els ous i posa-hi el sucre i ho bats.
- Afegeix la llet, la farina i el llevat a la barreja anterior i torna a batre-ho bé.
- Afegeix-hi la xocolata amb les nous i barreja-ho fins que quedi homogeni.
- Aboca-ho tot al motlle i deixa-ho coure durant 6-7 minuts a màxima potencia. Deixa’l reposar al microones un mínim de 5 minuts abans de treure’l. Després es desemmotlla i es deixa refredar.
Temps
d’elaboració:
30
minuts
Presentació
del plat:
Es pot decorar amb una capa de xocolata de pastisseria fosa al damunt
i/o sucre glaç. També queda bé amb una decoració de fruites.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada