La setmana passada, removent la terra de l'hort vam trobar enterrades unes patates petites de l'any anterior. Eren petites i dures, però vam decidir que les cuinaríem per fer aquest plat que us presentem: patates del nostre hort al forn.
Ingredients:
- 4 Patates mitjanes
- 4 ous
- 100gr. de pernil dols
- Una punteta de sal
- 100gr. Tomàquet fregit
- Fines herbes
- 1 llauna petita de Pèsols
- Oli per les patates
Elaboració:
- Pelem les patates, les rentem i les
tallem a rodanxes.
- Les posem al safata de forn amb la sal, les fines herbes i l’oli i les
introduïm al forn preescalfat a 200ºC
- Les deixem cuinant durant
uns 15 minuts
- Mentre, tallem el pernil
dolç en quadradets i obrim la llauna
de pèsols
- Passats el 15 minuts traiem les patates del forn i afegim el tomàquet, el pernil dolç, els pèsols i els ous sencers sobre les patates.
- Ho tornem al forn durant uns 5 minuts vigilant que els ous no es facin durs
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada