dimarts, 4 de febrer del 2014

Patates del nostre hort al forn

La setmana passada, removent la terra de l'hort vam trobar enterrades unes patates petites de l'any anterior. Eren petites i dures, però vam decidir que les cuinaríem per fer aquest plat que us presentem: patates del nostre hort al forn.  

Ingredients:

  • 4 Patates mitjanes
  • 4 ous 
  • 100gr. de pernil dols
  • Una punteta de sal
  • 100gr. Tomàquet fregit
  • Fines herbes
  • 1 llauna petita de Pèsols
  • Oli per les patates
Elaboració:

  • Pelem les patates, les rentem i les tallem a rodanxes.
  • Les posem al safata de forn  amb la sal, les fines herbes i l’oli i les introduïm al forn preescalfat a 200ºC
  • Les deixem cuinant durant uns 15 minuts
  • Mentre, tallem el pernil dolç en quadradets i obrim la llauna  de pèsols  
  • Passats el 15 minuts traiem les patates del forn i afegim el tomàquet, el pernil dolç, els pèsols i els ous sencers sobre les patates.
  • Ho tornem al forn durant uns 5 minuts vigilant que els ous no es facin  durs






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada