dilluns, 18 de novembre del 2013

ZONA ESPORTIVA LA MINA


El divendres dia 8 de Novembre vam anar a la Zona esportiva de La Mina de Sant Adrià de Besòs per participar en un entrenament de futbol. L'experiència va agradar a tots i esperem poder-la repetir.

OBJECTIUS DE LA SORTIDA:
  • Conèixer i gaudir de les instal·lacions de la Zona esportiva
  • Participar en un entrenament de futbol conduït per un tècnic especialista
  • Saber moure's amb els transports públics

COM HI ANEM:

 Agafem l'autobús B20 fins a la parada dels Mossos d'Esquadra de Sant Adrià de Besòs. Tornem amb el mateix autobús fins a la parada Can Peixauet a Santa Coloma. 


ZONA ESPORTIVA "LA MINA"

El futbol (de l'anglès football, "peu pilota"), és un esport d'equip jugat entre dos equips d'onze jugadors, i es considera l'esport més popular del món.
El futbol està organitzat per 17 lleis o regles, les quals s'utilitzen universalment, encara que dintre d'aquestes es permeten algunes modificacions per a facilitar el desenvolupament del futbol femení, infantil i sènior. 

El futbol es juga a un terreny de gespa natural o artificial de forma rectangular. Les dimensions permeses del camp són de 90 a 120 metres de llargada per 45 a 90 metres d'amplada, encara que es recomana per partits internacionals les dimensions d'entre 100 i 110 metres de llargada per a 64 a 75 metres d'amplada. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada